Terug naar overzicht Terug

Interactieve Open Training met Dick Lukkien & Leo Oldenburger


Waar supporters normaliter massaal naar de Open Dag van FC Emmen gaan, is dat dit jaar door het coronavirus helaas niet mogelijk. Maar niet getreurd, want speciaal voor jou organiseren wij aanstaande zaterdag 22 augustus de Open Training: een interactieve training met Dick Lukkien en Leo Oldenburger!


Tijdens de training op De Oude Meerdijk zijn de horecapunten en de merchandise natuurlijk geopend. Daarnaast zal het #HIERKOMIKWEG-plein speciaal voor kinderen eenmalig verplaatsen van het plein naar binnen de hekken bij ingang Noord.

We starten met de spelerspresentatie zoals je die van ons gewend bent, deze wordt verzorgd door niemand minder dan Leo Oldenburger. Na het presenteren van de selectie zullen de spelers gaan trainen en door middel van een microfoon zal onze trainer Dick Lukkien je de gehele training op de hoogte houden van de oefeningen. Daarnaast zal Leo Oldenburger zorgen voor interactie tussen de supporters en de selectie. Heb jij nog een prangende vraag voor Dick Lukkien, Sergio Peña of Michael de Leeuw? Dan is dit je kans!

Aan het einde van de training hebben we nog een speciale verrassing!

#HIERKOMIKWEG-plein voor kinderen
Speciaal voor de kinderen hebben we bij ingang Noord het #HIERKOMIKWEG-plein ingericht met activiteiten voor de jongste kinderen en uiteraard is SIBI er ook bij!

Het programma:
09.30 uur – stadion geopend
10.00 uur – opening door Leo Oldenburger
10.05 uur – presenteren selectie
10.30 uur – start interactieve training
12.00 uur – einde Open Training

Aanmelden

Aanmelden is helemaal gratis via onderstaand formulier!

De Open Training is al geweest!