Onnodig verlies Jong FC Emmen

Jong FC Emmen was in Haarlem zeker niet de mindere ploeg maar stond na een uur spelen wel op een 2-0 achterstand. Voor de pauze lieten de Emmenaren een goede kans liggen toen Frank Hoolsema na aangeven van Paul Weerman in goede positie miste. Twee minuten na de 2-0 van Jong Haarlem verkleinde Philip Ties tot 2-1: zijn eerste goal na 30 oktober toen hij tegen FC Omniworld met een benutte strafschop zijn ploeg een punt bezorgde. Dat laatste leek de Westerborker ook in Haarlem te doen want in de 71e minuut zette hij de 2-2 op het scorebord. Die stand bleef tot en met de 90e minuut gehandhaafd maar toen brak de extra tijd aan. In de tweede minuut daarvan kreeg FC Emmen nogal schlemielig de 3-2 om de oren en twee minuten later werd het nog erger toen Haarlem naar 4-2 uitliep. Het was de zevende wedstrijd op rij van FC Emmen waarin de formatie niet tot winst kwam.
Jong FC Emmen: Beukeveld; Görtz, Van den Brink, Tailor, Geers, Hindriks, Hoolsema, Schepers (26. Van der Weide), Johannes (69. Dost), Weerman, Ties.