Onder 21 speelt gelijk, ruime winst voor Onder 15

FC Emmen O21 nam het al op vrijdagmiddag op tegen Willem II O21 en kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel. De ploeg van trainer Nico Haak kwam in de dertiende minuut op een 1-0 voorsprong dankzij een doelpunt van aanvoerder Jan Quispel. Een paar minuten later was het echter alweer gelijk, 1-1. De ploeg speelde een wisselvallige wedstrijd met goede en minder goede periodes. Na een 1-1 ruststand kregen de bezoekers al snel in de tweede helft een penalty, die benut werd. FC Emmen O21 ging op zoek naar de gelijkmaker en kreeg in de 64e minuut loon naar werken, Yassine Bouchnafa scoorde de 2-2. Beide ploegen gingen vervolgens voor de overwinning, maar doelpunten vielen er niet meer op De Oude Meerdijk. Joel Roufs was namens FC Emmen O21 nog wel dichtbij de winnende treffer, maar de doelman van Willem II O21 stond in de weg.

FC Emmen O18 kende ondanks een goed begin een lastige middag in Tilburg tegen Willem II O18. Al in de eerste minuut kwamen de Emmenaren op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Merijn Mink. Vijf minuten later kwam de thuisploeg via een vrije trap alweer langszij. FC Emmen O18 hield het de rest van het de eerste helft erg compact, maar creërde hieruit nog wel een aantal kansen. Na rust ging het echter al snel mis en viel de 2-1, waardoor de ploeg van trainer Willem van Loenen toch verder naar voren moest. Hierdoor werden de afstanden te groot en vielen er te snel meerdere tegendoelpunten. Invaller Joël Paulina bracht met een doelpunt de spanning nog wel even terug, maar Onder 18 ging met een 5-2 nederlaag terug naar Emmen.

FC Emmen O16 vloog op De Oude Meerdijk tegen AFC O16 uit de startblokken en kwam binnen een minuut via Huub Kerkdijk op een 1-0 voorsprong. Dit was tevens de ruststand. Door doelpunten in de tweede helft van Wesley Kuiper en Lars Miedema bleven de drie punten verdiend in Emmen.

FC Emmen O15 kende een makkelijke middag tegen ONS Boso Sneek O15. Mede door een hattrick van Aymen Nurhussen werd er met 7-0 gewonnen. Het team van trainer Robin Poeste was vanaf het begin de bovenliggende partij, zonder echt grote kansen te creëren. Er werd vaak naar de moeilijkste oplossing gezocht. Toch gingen de Drenten met een 2-0 voorsprong de rust in. In de tweede helft was het samenspel beter en werd het door een aantal schitterende aanvallen toch nog een ruime overwinning. De overige doelpunten kwamen op naam van Coen de Bruine, Phreylicio Fidanque, Delano van Coevorden en Pepijn van den Braak.

FC Emmen O14 pakte sinds lange tijd weer een punt. De ploeg van trainer Harold Wekema speelde met 1-1 gelijk tegen FC Volendam O14. Na een 0-0 ruststand kwam FC Emmen O14 via een doelpunt van Menno Bekman halverwege de tweede helft op een 1-0 voorsprong. Onder 14 probeerde stand te houden maar kon helaas niet voorkomen dat FC Volendam O14 langszij kon komen. Meteen na de gelijkmaker kreeg Tobias Geers een grote kans op de 2-1, maar zijn schot stuitte via de onderkant van de lat terug het veld in. Aan de andere kant moest doelman Jarno Kleine nog een keer redding brengen, waardoor het bij 1-1 bleef.

FC Emmen O13 ging op bezoek bij PEC Zwolle O13 en leek lang met drie punten terug te keren naar Emmen. De ploeg van trainer Albert-Jan van Oosten stond dankzij een doelpunt van Thijmen Wessels twaalf minuten voor tijd nog met 0-1 voor, maar in de slotfase ging het alsnog mis. Na de gelijkmaker scoorde PEC Zwolle O13 uit een corner in de laatste minuut de 2-1. Een zure nederlaag voor FC Emmen O13.

FC Emmen O12 en FC Emmen O11 spelen dit seizoen in de Landelijke Twin Games competitie. Beide teams namen het thuis op tegen FC Volendam. In deze leeftijdscategorieën staat individuele ontwikkeling voorop. De uitslagen van deze wedstrijden worden derhalve niet gepubliceerd.