Oefenduels jeugdopleiding

FC Emmen A1-WVV A1 13-0
Na de zware wedstrijd tegen Nieuw Buinen was WVV een tegenstander van ander kaliber. De Winschoters komen uit in de eerste klasse waarin ze de tweede plaats innemen. De Emmenaren gingen ondanks de lichtere tegenstand geconcentreerd te werk en tilden na een 7-0 ruststand de einduitslag naar 13-0. ,,Een hele overgang van Nieuw Buinen naar WVV A1 maar ze hebben het goed opgepakt”, volgens coach Claus Boekweg. Voor FC Emmen scoorden: Harold Wolters 5, Maurice Kampman 2, Ahmed Ndaysaba 2, Sander Boekholt 1, Justin Mulder 1, Dave Padding 1 en Jeremy Gall 1.
FC Emmen A1: Tent (46. Schrik): Graver, Kampman, Baas (46. Baardink), Veenvliet (46. Bangura), Berens, Wolters, Boekholt (46. Gall), OPadding, Mulder, Ndaysaba (46. Yuksel).

FC Emmen B1-FC Groningen B2 0-3
…………………………………………..

Be Quick C2-FC Emmen D1 5-0
In de warming up was het nog wat lacherig bij de jonge Emmenaren maar in de eerste helft zou ze het lachen snel vergaan. De Groningers profiteerden ruimschoots van de matige instelling bij FC Emmen D1 en liepen voor de rust naar een 4-0 voorsprong. Na een toespraakje in de rust van coach Paul Kamphuis verliep de tweede helft aanzienlijk beter. Er werd druk gezet en voetballend had FC Emmen D1 meer in de mars. Tot goals leidde het echter niet en de oudere Groningers kwamen in de laatste minuut nog op 5-0.
FC Emmen D1: Borg (Van der Werf): Knol, Luchies, Van der Vlag (De Vries), Scholte, Aalderink, Brand, Ebbinge, Mink (Lie-a-Lien), Dokter.

Pesse E1 – FC Emmen E1
Emmen E1 won in een doelpuntrijk duel tegen hoofdklasser Pesse E1 met 6-5. In de eerste tien minuten werd er uitsluitend op de helft van de tegenstander gespeeld. Toch werd het 1-0 voor Pesse E1. Daarna bleef FC Emmen goed voetballen en dat leidde tot drie doelpunten, na mooie combinaties, van Florian Zegiri (2) en Jort Jalving. Halverwege de eerste helft kwam Pesse E1 terug in de wedstrijd en scoorde tweemaal waardoor de stand 3-3 werd. Lars Meijer bepaalde de ruststand op 3-4. Na de rust was het allemaal wat rommeliger en wist Pesse E1 de achterstand om te buigen in een 5-4 voorsprong. FC Emmen bleef geloven in een goed resultaat en in de laatste drie minuten scoorden Jort Jalving 5-5 bracht Florian Zegiri de winnende treffer op zijn naam: 5-6.

Velocitas C1-FC Emmen C1 3-7

Vooral in de eerste helft speelde FC Emmen een overtuigende partij. Het veldspel was prima verzorgd met als gevolg een 1-6 ruststand. Kjelt Engbers scoorde drie maal, Thijs Oosting maakte er twee en de zesde kwam van de voet van Dorjani van der Heide. Pas bij 0-6 scoorde Velocitas tegen. Na rust werd er veel gewisseld en kon de thuiscloub terug komen tot 3-6. Het sluitstuk kwam echter op naam van Ronald Gerdes die er met een mooi lobje 3-7 van maakte.