Terug naar overzicht Terug

FC Emmen, Schutrups Exloo en Derksen & Derksen presenteren NUVER


Samen met Schutrups Exloo en Derksen & Derksen presenteert FC Emmen het nieuwe kledingmerk NUVER. Hét kledingmerk dat met trots gedragen wordt voor en door Drenthe.

Met de slogan ‘oer, karakteristiek en onderscheidend’, laten we met NUVER zien dat we trots zijn op Drenthe, de provincie van ongerepte natuur, indrukwekkende verhalen en hartelijke mensen die we meer willen uitdragen.

Initiatiefnemer FC Emmen was al geruime tijd op zoek naar een product dat niet alleen voor de voetballiefhebber interessant is maar ook voor de niet-voetballiefhebber. Met NUVER voegt de club een fantastisch Drents product toe aan de merchandise-collectie. Hiermee wil de club de komende jaren Drenthe gaan veroveren. In Schutrups Exloo en Derksen & Derksen heeft de voetbalclub uitstekende partners gevonden om NUVER mee te lanceren.

NUVER voor het goede doel
Koop jij NUVER? Dan maak je Drenthe een beetje mooier. Ieder jaar kiezen de verkopende partijen samen namelijk een Drents goed doel. Vijf procent van de winst van NUVER gaat naar een goed doel, zodat NUVER iets terugdoet voor de hartelijke mensen uit onze mooie oerprovincie.

De kleding van NUVER is vanaf vandaag verkrijgbaar bij FC Emmen, Derksen & Derksen in Emmen en Schutrups Exloo. Wil jij ook verkooppunt worden van NUVER? Ga dan naar nuverkleding.nl.

Samen Drenthe nog meer op de kaart zetten
Met FC Emmen, Derksen & Derksen en Schutrups Exloo zijn er momenteel drie bekende merken uit de regio aan NUVER verbonden. FC Emmen als enige betaald voetbalclub van Drenthe, Derksen & Derksen als de grootste multibrand dealer van exclusieve trend merken in Noord-Nederland en Schutrups Exloo als ervaren specialist op het gebied van mode, voeten en schoenen.

Meer informatie over NUVER is te vinden op nuverkleding.nl.