Nuttige oefenpartij voor de D2 jeugd

Het begon sterk aan de wedstrijd en via vlot spel werd spits Boy Pieper enkele keren vrij voor de keeper gezet. Hij had echter het vizier nog niet op scherp staan en de doelpunten bleven uit. Maar FC Emmen D2 bleef de aanval zoeken en was vooral technisch weer erg sterk. Wat nog ontbreekt is de zorgvuldigheid in de passing.  Na een goede aanval door het midden kon Revelino Slagveer de 1-0 aantekenen. Enkele minuten later een soortgelijke actie en scoorde dezelfde speler de 2-0. Remco Meijer schoot vervolgens met buitenkant rechts de bal in de verre hoek waardoor hij de ruststand op 3-0 bracht. Na de rust ging Alcides D1 meer druk zetten en FC Emmen D2 kon slecht onder deze druk uitkomen. Het fraaie spel van de eerste helft was verdwenen en het leek meer op een potje vechtvoetbal. Nadat de rook was opgetrokken was de eindstand 4-2. Wie de vierde Emmer treffer scoorde is nog onbekend.