Terug naar overzicht Terug

Noordlease nieuwe hoofdsponsor FC Emmen!


Vanaf het seizoen 2016/17 schittert het rood witte shirt van FC Emmen, rood wit blauw. FC Emmen heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Noordlease zal op het shirt van de Trots van Drenthe prijken. Noordlease, gevestigd in Groningen is al jaren een betrokken sponsorrelatie van FC Emmen. In 2015 verbond het bedrijf zich aan de club als rugsponsor en breiden dit uit met het hoofdsponsorschap voor de komende twee seizoenen. Daarnaast heeft de club de mogelijkheid om een optie op het rugsponsorschap voor het seizoen 2018/19 te lichten.


“In 2015 waren we al beretrots dat Noordlease zich als groot bedrijf en in de sportsponsoring zeer ervaren, aan FC Emmen wilde verbinden. Nu hebben we de overtreffende trap van trots bereikt, dat Noordlease naast rugsponsor ook nog eens hoofdsponsor van FC Emmen is geworden. We zijn dan ook zo trots als tien pauwen”, aldus Henk Eising, manager-commerciële zaken van FC Emmen”. Noordlease zal op de voorzijde van de shirts prijken, terwijl Privélease.nl de rugpositie in zal nemen.

Robert Nienhuis en Gert Veenstra, directie van Noordlease, weten als geen ander dat samenspel en inzet de basis zijn voor succes. Wij herkennen dit in de ambitie van de club en willen dat graag ondersteunen. Noordlease ziet het noorden als de basis om van daaruit Nederland te bedienen en daar hoort absoluut ook Drenthe bij. En met het hoofdsponsorschap willen wij dit benadrukken.

Noordlease is een landelijke leasemaatschappij en biedt al 35 jaar autolease voor iedereen. Noordlease behoort bij de top van de Nederlandse autoleasemarkt. Andere initiatieven van Noordlease zijn Privelease.nl en Autoborg (Business Center en lease occasions).

Manfred Specken (rechts) van Q&S krijgt een afscheidscadeau.

De directie van Noordlease,met tweede van links Robert Nienhuis en rechts naast hem Gert Veenstra, wordt in de bloemetjes gezet. (Foto”s: Bennie Wolbers)