Terug naar overzicht Terug

Naar FC Emmen-Telstar voor vijf piek per kaart/lot


Hoewel FC Emmen officieel de play offs heeft gehaald,  is de voor vrijdag geprogrammeerde ontmoeting FC Emmen-Telstar van groot belang. Bij winst is FC Emmen zeker van een plek bij de eerste vijf wat zou betekenen dat de ploeg de eerste ronde van de play offs overslaat en dan in het pinksterweekeinde op vrijdag 22 mei a.s. aan de bak moet in de halve finale. De return volgt dan op maandag 25 mei.


FC Emmen-Telstar heeft het dus. Maar niet alleen het sportieve belang is groot, tevens is er rond de wedstrijd een geweldige kaarten/loten actie. Ter ondersteuning van de jeugd van de vv Emmen en FC Emmen verkopen jeugdleden van beide clubs toegangskaarten voor slechts vijf euro per stuk. Dat is niet alles want het toegangsbewijs is tevens een lot voor een gigantische verloting met vele mooie prijzen. Van elk verkocht lot gaat bovendien een euro naar het KWF/SamenLoop voor Hoop. Seizoenkaarthouders hebben uiteraard vrije toegang maar kunnen natuurlijk wel een lot aanschaffen om kans te maken op een prijs. De kassa’s gaan ook normaal open.

Om een indruk te geven van wat er zo allemaal valt te winnen het volgende: de eerste prijs is een Sony 40inch Led TV. De tweede prijswinnaar krijgt een ATB Specialized 2015 PITCH 650B en de derde prijs is een wireless speaker van Sony met een winkelwaarde van 349 euro. Dat is lang niet alles want er zijn nog tientallen andere waardevolle prijzen te winnen. Een greep daaruit: toegangskaarten voor Retropop, volle boodschappenmanden (Jumbo), BBQ pakket voor 10 personen (keurslagerij Nantko en Geesje Onrust), seizoenkaarten FC Emmen en jaarabonnementen Dierenpark Emmen.

In de rust van FC Emmen-Telstar worden de winnende nummers bekend gemaakt. De prijzen gaan alleen naar diegenen die ook daadwerkelijk in het stadion aanwezig zijn. Na afloop kunnen de prijzen in ontvangst worden genomen.