Terug naar overzicht Terug

Mystery Voetbal Box op onderrug FC Emmen-tenue


We hebben ook de laatste sponsorpositie op het shirt verkocht! Vanaf de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk komende zaterdag zal Mystery Voetbal Box onderop de rug van het FC Emmen-tenue prijken.

Bij Mystery Voetbal Box kunnen voetballiefhebbers een Mystery Box kopen met daarin een officieel voetbalshirt of merchandise-artikel. Klanten weten echter niet van tevoren wat ze krijgen, al kunnen ze wel een maat kiezen en bepaalde competities uitsluiten. Ook is het mogelijk om een willekeurig gedragen wedstrijdshirt te bestellen. Bij elke bestelling wordt ook een verhaal over de club meegestuurd.

Commercieel directeur Ben Haverkort: “Met Mystery Voetbal Box voegen we een prachtig en uniek voetbalconcept toe aan ons tenue. Iedereen die gek is van voetbal zou eens een kijkje moeten nemen bij dit bedrijf, je kijkt je ogen uit.”

Martin de Gier, CEO van Mystery Voetbal Box: “Met de samenwerking FC Emmen willen ons concept bij het grote publiek onder de aandacht brengen. Wij en de Drentse Eredivisie-club hebben een gezamenlijke passie voor voetbal.”

Over Mystery Voetbal Box
Mystery Voetbal Box is al jaren de marktleider van Mystery Voetbal producten voor alle voetbalfans. Met diverse gepersonaliseerde e-commerce webshops biedt het alle voetbalfans in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Mystery Voetbal Box producten aan. De grote selectie van voetbalshirts aangevuld met voetbalsjaals en voetballen vormen de basis van het assortiment.

Door een verfijnd bestelproces garandeert Mystery Voetbal Box dat elke klant het perfecte shirt ontvangt. Wie echt verslaafd is aan voetbalshirts verzamelen kan ook een abonnement afsluiten voor een scherpe prijs. Met een magazijn van honderd vierkante meter is het bedrijf in staat ook grote bestellingen dezelfde dag uit te leveren.