Mourad trefzeker tegen Zwartemeerse Boys

FC Emmen had tegen het naar de vierde klasse gedegradeerde Zwartemeerse Boys opnieuw een gastspeler in de gelederen. Robin Demeijer mocht het op de nummer twee positie proberen. De rechtsback van Jong Feyenoord deed het zeker niet onaardig en maakte meer indruk dan Stephen Heesbeen twee dagen eerder in Slagharen. FC Emmen had in de eerste helft nog wat moeite met het scoren hoewel het al in de eerste minuut door Sergio van Dijk op 0-1 was gekomen. Pas halverwege slaagde Mourard Mghizrat er in doelman Leon Klönne voor de tweede maal te passeren. Na de pauze liep FC Emmen snel door naar een passende voorsprong. Mourad Mghizrat nam er drie voor zijn rekening, Niki Leferink twee en Ruslan Valeev en Sergio van Dijk uit een strafschop waren verantwoordelijk voor de zeven goals in de tweede helft. Na het laatste fluitsignaal kon de selectie van FC Emmen zich opmaken voor een weekeindje Barcelona waarna bij terugkomst nog de duels tegen Achilles 1894 en De Weide wachten.
Bijzonderheden: Doelman Schimmelpenning kreeg geen enkel schot te verwerken en scheidsrechter Akker moest tot twee keer toe onderbreken wegens een bloedneus.
Zwartemeerse Boys-FC Emmen 0-9. 1. Van Dijk 0-1, 26. Mghizrat 0-2, 47. en 51. Mghizrat 0-3 en 0-4, 54. Van Dijk 0-5 (strafschop), 59. Mghizrat 0-6, 69. Valeev 0-7, 70. en 76. Leferink 0-8 en 0-9.
Opstelling FC Emmen: Schimmelpenning; Demeijer, Schoenmakers (68. Tieltjes), Karreman (79. Westerveld); Wolters (79. Wigger), Janga; Mghizrat (68. Wessels), Oosting (46. Valeev), Van den Herik; Van Dijk, Veldmate (46. Leferink)