Terug naar overzicht Terug

Met Jupiler League sterrenteam naar Barcelona


Nog iets meer dan een week te gaan voor de laatste wedstrijdronde in de 5e periode. Langzaam maar zeker wordt duidelijk wie de periodetitel zal pakken en wie het wederom mag proberen in de 6e periode.


 

Gedurende die 6e periode kan je het voor jezelf een stuk spannender maken door mee te spelen met het Jupiler League Sterrenteam. Het Jupiler League Sterrenteam is een management spel waarbij je heel simpel een opstelling kunt maken van verschillende spelers uit de Jupiler League voor één hele periode. Aan de hand van Het Sterrenteam uit de Voetbal International worden er vervolgens punten gescoord voor de juiste spelers op de juiste plek / linie. Eindig je aan het einde van de periode bovenaan dan heb je de hoofdprijs gewonnen! Inschrijven voor het Jupiler League Sterrenteam is gratis en het invoeren van een team is eenvoudig.

 

Met dank aan www.vi-travel.nl biedt het Jupiler League Sterrenteam een fantastische hoofdprijs aan voor de laatste periode, namelijk een reis voor 2 personen naar de stadsderby FC Barçelona – Espanyol op 10 juni. Verder maak je kans op seizoenkaarten, een jaarabonnement voor www.jupilerleague.nl, een gesigneerd shirt, de officiële wedstrijdbal en kaarten voor een wedstrijd naar keuze in de Jupiler League.

 

Maak de Jupiler League dus een stuk spannender voor jezelf door mee te spelen met Het Jupiler League Sterrenteam en maak kans op die fantastische hoofdprijs! Schrijf je in vóór 9 maart 18:00 uur en doe mee! Kijk snel op www.hetsterrenteam.nl!