Terug naar overzicht Terug

Maximaal 1/3 bezetting bij thuisduel tegen TOP Oss


Helaas blijft de maatregel van de overheid staan om maximaal 1/3 van de stadioncapaciteit toe te laten. De afgelopen dagen hebben wij ons ingezet om toch 2/3 toe te laten, zodat we in één keer al onze seizoenkaarthouders en sponsoren zouden kunnen toelaten. Dat is nu dus helaas niet mogelijk en daar balen we enorm van. 1/3 bezetting houdt in dat exact de helft van al onze seizoenkaarthouders en sponsoren het stadion in mag.

We hadden daardoor twee keuzes: óf spelen met 1/3 publiek, óf spelen zonder publiek om een statement te maken. We weten dat heel veel supporters na maanden zonder stadionbezoek heel graag weer naar De Oude Meerdijk willen. En ook onze spelers willen het liefste voor publiek spelen; als 2/3 niet kan, dan maar 1/3. Daarom hebben we gekozen om te spelen met 1/3 stadionbezetting en dus de helft van onze seizoenkaarthouders en sponsoren toe te laten tegen TOP Oss.

Wat dit betekent voor jou als supporter (sponsoren krijgen bericht via de Business App)
Er zitten helaas een aantal haken en ogen aan de beslissing die jij neemt als seizoenkaarthouder. Wij willen iedereen een eerlijke kans bieden en zijn of haar eigen keuze laten maken.

Als seizoenkaarthouder heb je eerst de mogelijkheid om een ticket te bestellen voor de thuiswedstrijd tegen TOP Oss (vrijdag 4 februari). Als je dit doet, sluit je jezelf vooralsnog uit voor de thuiswedstrijd tegen FC Volendam (vrijdag 18 februari), omdat dan de andere helft van de seizoenkaarthouders naar de wedstrijd mag.

Maar in de week voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Volendam heeft de overheid een nieuw ‘weegmoment’ en zouden de maatregelen versoepeld kunnen worden. We verwachten en hopen dan weer met minimaal 2/3 publiek te mogen spelen, zodat wij dan al onze seizoenkaarthouders en sponsoren weer kunnen verwelkomen.

Mochten er géén versoepelingen komen en blijven we spelen met 1/3 bezetting, dan kunnen de seizoenkaarthouders die niet hebben gekozen voor TOP Oss een ticket aanvragen voor de wedstrijd tegen FC Volendam.

Ticket(s) aanvragen voor TOP Oss
Vanaf woensdag 2 februari 18.30 uur kun je via www.fcemmen.nl/tickets inloggen en daar je ticket(s) aanvragen. Heb je meerdere seizoenkaarten op hetzelfde account, dan kies je met al je seizoenkaarten voor dezelfde wedstrijd. Je kunt bij de wedstrijd tegen TOP Oss niet met je seizoenkaart naar binnen maar met het vervangende e-ticket dat je aanvraagt. Kom je uit één huishouden, dan mag je naar elkaar toe schuiven.

Seizoenkaarthouders van het rolstoelvak (vak 9) kunnen vanaf donderdag 9.00 uur bellen naar 0591-670670 voor een ticket.

Coronatoegangsbewijs
Verder geldt voor iedereen van 13 jaar of ouder dat je in het bezit moet zijn van een geldig coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app.

Let op:
 Zorg dat je bent ingelogd in het account waar je seizoenkaart op staat. Alleen op dat account heb je namelijk toegang tot de ticketverkoop. Check dus van tevoren dat je alles klaar hebt staan, dat je bijvoorbeeld je wachtwoord weet. Op het moment dat de ticketverkoop start is het zo druk dat we dan niet meer kunnen helpen.
 Je kunt alleen plaatsen reserveren op dezelfde tribune als waar je een seizoenkaart hebt.
 Heb je meerdere seizoenkaarten? Dan dien je ze allemaal te gebruiken voor dezelfde wedstrijd. Je kunt met twee seizoenkaarten op hetzelfde account dus niet één ticket voor TOP Oss kopen en vervolgens over twee weken ook een ticket voor FC Volendam.
– Heb je meerdere stoeltjes gereserveerd en kom je uit één huishouden? Dan mag je tijdens de wedstrijd naar elkaar toe schuiven.
 Houd er rekening mee dat het bestellen van je ticket(s) voor TOP Oss betekent dat je geen ticket(s) voor de thuiswedstrijd tegen FC Volendam kunt bestellen – tenzij de maatregelen bij het weegmoment voor dat duel versoepeld worden en we met 2/3 publiek mogen spelen.
 Zorg dat je een geldig coronatoegangsbewijs hebt in de CoronaCheck-app en neem een geldig legitimatiebewijs mee. Let op: het kan zijn dat je QR-code voor vrijdag is verlopen als je nog geen boosterprik gehaald hebt.

Hieronder vind je de mogelijkheden in een schema: