Terug naar overzicht Terug

Lift geopend op oosttribune voor supporters


Bij de thuiswedstrijd tegen FC Twente afgelopen zondag namen we de lift voor de oosttribune in gebruik. Supporters die slecht ter been zijn kunnen door de lift weer gemakkelijk plaatsnemen op de reguliere tribune. De lift werd tegen Twente officieel geopend door burgemeester van Emmen, Eric van Oosterhout. Vanaf volgend seizoen kan de lift iedere wedstrijd gebruikt worden. Door deze investering van onze supportersvereniging is ons stadion nog toegankelijker geworden!


Supportersvereniging Rood-Wit is de initiator voor het aanleggen van de lift. Samen met FC Emmen Naoberschap hebben ze gekeken naar de mogelijkheden om de tribunes voor supporters die slecht te been zijn toegankelijker te maken. Hierbij zijn sponsoren en partners van FC Emmen en FC Emmen Naoberschap cruciaal geweest voor het bewerkstelligen van de lift. Koenen Bouw heeft de lift geleverd en gemonteerd, Harwig heeft de elektra verzorgd en Hendrijks metaalbewerking heeft het hekwerk onder de trap gefaciliteerd.

Jos Schaart, manager MVO van FC Emmen Naoberschap, is trots op de aanleg van de nieuwe lift: “Het is voor ons erg belangrijk dat het voor alle supporters van de club mogelijk is om de wedstrijd in het stadion te beleven. Dat we dit hebben kunnen realiseren met onze partners en supportersvereniging maakt het extra mooi!”