Terug naar overzicht Terug

Kjell Scherpen uitgenodigd voor trainingsstage Oranje onder 17


Oranje onder 17 trainer Kees van Wonderen heeft FC Emmen doelman Kjell Scherpen uitgenodigd om een tweedaagse stage bij te wonen van het Nederlands elftal onder 17. De trainingsstage wordt 24 en 25 oktober afgewerkt op de KNVB campus te Zeist.


De jonge doelman is al de gehele opleiding bij FC Emmen actief en speelt dit seizoen zijn wedstrijden in FC Emmen onder 19. Daarnaast traint Kjell Scherpen, zoon van ex-Emmen speler Herman Scherpen, regelmatig met de eerste selectie mee en heeft ook al een aantal malen als wisselkeeper gefungeerd.

Hoofd opleiding Gert Heerkes verwoordt deze uitnodiging als volgt: ‘’Het is een groot compliment voor de jeugdopleiding dat we weer een speler in de belangstelling van de nationale teams hebben en een direct resultaat voor de prima prestatie van onder 17 in de afgelopen periode. Kjell heeft in het merendeel van die wedstrijden ook een duidelijk visitekaartje afgegeven. Eens te meer een bewijs dat de inzet van eenieder ook zijn vruchten afwerpt en dat het een wijs besluit is geweest de eigen opleiding weer een podium te geven”

scherpen2