Terug naar overzicht Terug

Kiran Bechan vrijdagavond inzetbaar


 FC Emmen heeft Kiran Bechan in de armen gesloten onder het motto van ‘Lang gewacht maar toch gekregen.’ Trainer Gerry Hamstra: ,,Naar een dergelijke speler hebben we vanaf het begin gezocht. Een snelle, balvaardige speler die zowel op links als rechts kan spelen en ook nog zijn goaltjes meepikt. Kiran lijkt ook fit want hij heeft gewoon de voorbereiding meegemaakt, alleen heeft hij uiteraard nog geen wedstrijdritme” 
FC Emmen gaat er morgenavond voor om de tegen MVV ingezette lijn tegen FC Omniworld door te trekken. Met grote inzet gepaard aan voetballende kwaliteiten moet het mogelijk zijn tegen FC Omniworld de volle winst te behalen. Gerry Hamstra heeft de afgelopen week de Almeerders thuis aan het werk gezien tegen RKC Waalwijk en weet dat het een goed voetballende ploeg is met individueel sterke spelers als Genero Zeefuik, geleend van PSV, en Jamal Dibi. ,,Maar we kijken in de eerste plaats natuurlijk naar ons zelf. Als we dezelfde agressie tonen als tegen MVV moet ook nu een goed resultaat kunnen worden behaald.”
FC Emmen moet het in ieder geval zonder Ferdy de Jonge doen die naar aanleiding van zijn rode prent tegen MVV voor drie duels moet pauzeren. Verder zijn Robbie Haemhouts, Joos Valgaeren, Callum Little en Jannes Wolters geblesseerd terwijl achter het optreden van Martijn Kamps een vraagtekentje staat omdat hij de afgelopen dagen aan duizeligheid leed.
FC Emmen en FC Omniword hebben elkaar drie keer in het Univé stadion ontmoet: twee keer won FC Emmen en een maal ging FC Omniword met de winst aan de haal. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Bas de Groot.


Kiran Bechan tijdens de donderdagochtend sessie (Foto’s FC Emmen Media)