Terug naar overzicht Terug

Als lid van de Kids Club of Junior Club naar de Open Dag!


Meld je nu aan voor de laatste Kids Club-activiteit van het seizoen 2018/2019! Als lid van de Kids Club of Junior Club van FC Emmen krijg jij speciale toegang tot de Open Dag op zondag 14 juli voordat de andere supporters dit krijgen.


Wat kun je allemaal doen?
Je kunt een volle stempelkaart verdienen door verschillende spelletjes te doen op de nieuwe grasmat van De Oude Meerdijk! Daarnaast wordt het #HIERKOMIKWEG-plein speciaal voor jou eerder geopend zodat jij al kunt genieten van de verschillende activiteiten die deze dag worden georganiseerd.

Tijden
De Kids Club activiteiten beginnen op zondag 14 juli 2019 om 9:30 uur en duren tot 11:00 uur. Na de activiteiten kun jij meteen genieten van de opening van het nieuwe eredivisieseizoen op de Open Dag, die om 11:00 uur begint! Om 14:30 uur begint de oefenwedstrijd tegen Almere City in stadion De Oude Meerdijk. Toegang is gratis.

Meld je aan door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen. Ben je nog geen lid van de Kids Club of Junior Club? Meld je dan hier aan voor komend seizoen om ook met deze activiteit mee te kunnen doen!