Kerstkleurkaorties bezorgen

Supporters, vrijwilligers, medewerkers, spelers. We zien elkaar allemaal minder dan we gewend zijn. De decembermaand komt eraan, de maand die normaal gesproken staat voor veel leuke wedstrijden, veel gezelligheid, Sinterklaas en Kerst. Een tijd waarin je geniet van mekaor en samen bent. Nu is alles even anders. En juist nu wij door het coronavirus verder van elkaar staan willen we met mekaor en veur mekaor iets doen in de decembermaand.

FC Emmen gaat Kerstkleurkaorties bezorgen!
FC Emmen heeft 5000 Kerstkleurkaorties laten maken en we willen deze samen met onze vrijwilligers en medewerkers gaan bezorgen in de dorpen en wijken waar de meeste supporters van onze club wonen. De Kerstkleurkaorties worden ingekleurd door kinderen van de basisscholen uit diezelfde dorpen en wijken, zo willen we iedereen bij deze actie betrekken zodat we met mekaor iets kunnen doen in onze regio. Om de verbondenheid compleet te maken willen we dus samen met jou de Kerstkleurkaorties gaan bezorgen!

Help jij ons op 15 en 16 december mee met het bezorgen van de Kerstkleurkaorties? Vul dan onderstaand formulier in. Je kunt ook direct meerdere personen opgeven, dan worden jullie ook bij elkaar in dezelfde ‘bezorggroep’ ingedeeld. We nemen uiterlijk 11 december contact met je op met meer informatie.

Het bezorgen van de Kerstkleurkaorties zal een paar uurtjes in beslag nemen en we willen er graag een gezellig samenzijn van maken.