Terug naar overzicht Terug

Kaartverkoop ADO Den Haag – FC Emmen geopend!


De uitkaarten voor de eerste eredivisie wedstrijd van FC Emmen zijn nu verkrijgbaar! Dit kan iedere maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur bij de receptie. Op maandagavond 6 augustus 2018 is het tot 19:00 uur mogelijk om kaarten af te halen. Maar let op: het is alleen mogelijk om een kaart te kopen als je een Uitkaart van FC Emmen hebt. Heb je deze nog niet, dan kun je die hier gratis aanvragen.


Er is alleen 1 op 1 verkoop mogelijk, je kunt dus niet voor iemand anders een kaart halen. Ook is het tonen van een geldig identiteitsbewijs verplicht bij het afhalen van de kaart én bij het instappen in de bus (als je van een dergelijke combi gebruikmaakt) op de wedstrijddag zelf.

Busreis met supportersvereniging Rood-Wit

Wil je mee met een busreis georganiseerd door supportersvereniging Rood-Wit? Opgave is heel gemakkelijk via de website. Je hoeft dan zelf geen kaart te kopen bij FC Emmen, dit zit bij de prijs van Rood-Wit inbegrepen. Dit kan tot uiterlijk donderdag 9 augustus 20:00 uur.

Busreis met Brigata Fanatico

Met de meest fanatieke supportersgroep mee naar Den Haag? Koop dan voor €9 een kaart bij FC Emmen, waarna je je via [email protected] tot 9 augustus kunt opgeven voor de busreis. De kosten hiervoor betaal je aan Brigata Fanatico. Deze optie is alleen geldig voor leden van de Brigata Fanatico. Meer informatie over lidmaatschap vind je hier.

Reizen met auto combi

Reis je met een auto combi naar de wedstrijd, haal dan voor €9 je kaart bij de Oude Meerdijk. Je krijgt dan ook een parkeerkaart voor de bussluis in Den Haag, inclusief routebeschrijving. Vervolgens kun je zelf naar Den Haag rijden. Let op: er zijn geen personenbusjes toegestaan! Deze kaartverkoop loopt tot 10 augustus.

Tot slot willen we alle supporters hartelijk danken voor hun steun en medewerking. Laten we er samen een onvergetelijk seizoen van maken!