Terug naar overzicht Terug

Kaarten Eagles-Ferencvaros voor FC Emmen supporters


De JENS Vesting is op 2 juli aanstaande het toneel van de wedstrijd in de voorrondes van de Europa League tussen Go Ahead Eagles en Ferencvaros uit Hongarije. De Deventenaren die wegens verbouwing van het eigen stadion naar Emmen uitwijken treffen daarmee de sterkste tegenstander van de groep waaruit de opponent moest komen. Voor deze wedstrijd is een beperkt aantal kaarten (200) voor FC Emmen supporters beschikbaar. Ze zijn verkrijgbaar aan de balie van de JENS vesting en kosten 15 euro per stuk. Een ID kaart is verplicht.


Ferencvaros TC eindigde als tweede in de Hongaarse competitie en is wat publiek betreft de populairste club van het land. Gemiddeld kwamen er 8.384 bezoekers in het Florian Albert stadion in het afgelopen seizoen. Beroemde clubs als Honved en MTK kwamen niet verder dan respectievelijk 922 en 769 per thuiswedstrijd. Trainer is de voormalige DDR international Thomas Doll die als speler o.a. voor Hamburger SV heeft gespeeld.

Go Ahead Eagles, dat ondanks de degradatie reeds 5500 seizoenkaarten heeft verkocht, moet een week later voor de return aantreden in Boedapest.