Terug naar overzicht Terug

Jupiler League samenvattingen zaterdag 18.00 uur op RTL 7


Patrick Brand (Directeur Coöperatie Eerste Divisie (CED): ,,Met het uitzenden van de samenvattingen van de Jupiler League op zaterdagmiddag beogen wij als divisie een breder publiek aan te spreken dan tot dusverre op de vrijdagavond. Op zaterdagmiddag hopen wij met name meer jongere voetbalfans met het Jupiler League samenvattingen programma te bereiken.” 
Marco Louwerens (Zenderdirecteur RTL 7): ,,De Jupiler League staat dicht bij de mensen in de regio en is een springplank voor nieuw talent. Met deze competitie blijft RTL 7 als tweede voetbalzender van Nederland een mooi en veelzijdig voetbalpakket houden. Met de verschuiving van het uitzendtijdstip kunnen wij onze kijkers niet alleen doordeweeks maar ook op zaterdag voetbal bieden.” 
Evenals afgelopen seizoen wordt ook komend seizoen gewoon weer elke vrijdag- en maandagavond een wedstrijd uit de Jupiler League LIVE uitgezonden op Eredivisie Live. Buiten de live wedstrijden op Eredivisie Live heeft de CED tezamen met haar partner Infostradasports inmiddels ook vrijwel alle gesprekken met de publieke regionale omroepen afgerond aangaande het uitzenden van samenvattingen uit de Jupiler League in de diverse regio’s.