Terug naar overzicht Terug

Jupiler League Fankaart geeft vele voordelen


 


 

BREDA, 14 JULI 2007– De Fankaart geeft een directe korting op de aanschaf van een toegangskaartje bij FC Emmen en zal daarnaast tal van andere voordelen bieden voor fans van FC Emmen. De eerste Jupiler League Fankaart zal uitgereikt worden tijdens Open Dag van FC Emmen op zondag 29 juli.

 

“Wij zijn er stellig van overtuigd dat de Jupiler League steeds meer een ware beleving voor de supporters wordt, die live in het stadion het mooist is”, zegt Patrick Brand, bij bierbrouwer InBev Nederland verantwoordelijk voor het merk Jupiler. “Samen met FC Emmen en de Coöperatie Eerste Divisie zullen we het komende seizoen tal van initiatieven ondernemen om dit te promoten en de Jupiler League Fankaart is er daar één van”.

 

“De Fankaart geeft dus een directe korting op een entreebewijs voor een wedstrijd in de Jupiler League. Uiteindelijk hopen we dat het ook tot een voller stadion en de aankoop van meer seizoenkaarten bij FC Emmen leidt”, aldus Brand.

 

Naast Jupiler gaat FC Emmen individuele voordelen aan de Jupiler League Fankaart koppelen, zoals bijvoorbeeld bijvoorbeeld korting in de Fanshop en voordelen bij partners van FC Emmen.

 

De Fankaart van FC Emmen wordt gesierd met de afbeelding van juichende FC Emmen spelers zoals op www.fankaart.nl is te zien. “Er is bewust gekozen voor een kaart waarbij de link wordt gelegd naar de historie van FC Emmen. Wij koesteren die historie en dat willen we via deze Fankaart extra benadrukken”, aldus FC Emmen-directeur Henk Eising.

 

De Jupiler League Fankaart is al wel gratis aan te vragen via: www.fankaart.nl