Terug naar overzicht Terug

Joseph Oosting toegevoegd aan technisch platform


Joseph Oosting heeft een lange staat van dienst bij de club als voetballer, jeugdtrainer, hoofd jeugdopleidingen en assistent-trainer van het eerste elftal. Daarnaast spelen zijn kwaliteiten als trainer en zijn bekendheid met de huidige spelersgroep een rol. De reden om hem nu pas toe te voegen aan het platform is eenvoudig: de nieuwe hoofdtrainer Joop Gall en Joseph Oosting hebben afgelopen week uitgebreid met elkaar gesproken en zijn enthousiast over de ingeslagen koers en alles wat daarbij hoort. Het belangrijkste is uiteraard dat zij een volledig vertrouwen in elkaar hebben uitgesproken.
De toevoeging van Joseph Oosting is voor de leden van het technisch platform dan ook geen verrassing omdat eerst de uitkomst van de gesprekken tussen Joop en Joseph bekend moest zijn. Club en platform zijn verheugd met deze uitkomst en met name het vertrouwen dat er over en weer is.
Joseph Oosting gaat volgend seizoen zijn baan als assistent-trainer bij FC Emmen combineren met het hoofdtrainerschap van ACV uit Assen.