Jongste D-jeugd eindigt op achtste plaats

FC Emmen D2 heeft in de laatste wedstrijd van het seizoen in eigen huis met 1-1 gelijk gespeeld tegen Drachtster Boys D1. FC Emmen begon redelijk maar de echte overtuiging zoals in de wedstrijd tegen Be Quick 1887 was niet aanwezig.  Drachtster Boys kreeg in de eerste helft twee goede mogelijkheden maar de goed keepende Maiko Zwiep liet geen treffers toe. In de tweede helft veranderde het beeld niet echt. FC Emmen D2 bleef, zonder goed te voetballen, hard werken voor een goed resultaat. Drachtster Boys D1 voetbalde gemakkelijker en bleef met name gevaarlijk met corners en vrije trappen. FC Emmen kwam tien minuten voor tijd toch op 1-0. Uit een aanval over links
was het uiteindelijk Quincy Gall die de keeper van Drachtster Boys passeerde. De terechte gelijkmaker viel drie minuten voor tijd. Uit een corner van rechts werd bal hard tegen het net gekopt. In de laatste minuut leek Drachtster Boys nog de winnende treffer te gaan scoren maar Maiko Zwiep tikte de bal prima uit de hoek.