Jong Omniworld neemt in Emmen revanche

Over het algemeen genomen waren de betere kansen voor Jong FC Emmen maar dat werd niet in de score uitgedrukt. Na ruim een half uur spelen kwamen de gasten op een 0-1 voorsprong door middel van Sylvano Comvalius. De beste kans op de gelijkmaker had Philip Ties die zijn schot echter door doelman O’Niel tot hoekschop zag worden verwerkt. FC Emmen, met de routiniers Ronald Breinburg, Paul Weerman en Geoffrey Verweij in de ploeg, probeerde in de tweede helft orde op zaken te stellen. In de 59e minuut leverde dat de gelijikmaker op. Geoffrey Verweij werd door verdediger Wouter van der Molen in het strafschopgebied onderuit gehaald en Paul Weerman schoot de strafschop in: 1-1. Een kwartier voor tijd kreeg Weerman een uitstekende kans na een voorzet van Kevin Görtz om FC Emmen aan de leiding te brengen maar kreeg de bal niet langs de sluitpost. Een minuut later was het aan de andere kant wel raak via Mick Stefels: 1-2. In de 78e minuut bood Bas Dost Paul Weerman de bal op een presenteerblaadje aan maar de spits slaagde er niet in doelman O’Niel te passeren.
FC Emmen; Zegers; Görtz, Breinburg, De Roo, Geers, Kamps, Hoolsema, Dost, Verweij, Weerman, Ties (80. Van der Weide).