Terug naar overzicht Terug

Jong FC Twente-Almere City vrijdag in Emmen


Jong FC Twente speelt aanstaande vrijdag haar thuiswedstrijd tegen Almere City niet in De Grolsch Veste, maar in de JENS Vesting.


“Iedereen kan zien dat het veld in De Grolsch Veste lijdt onder het drukke programma in combinatie met de huidige weersomstandigheden”, licht Eugenio Porcu (Manager Operationele Zaken FC Twente) toe. “We proberen een aantal wedstrijden van Jong FC Twente naar een andere locatie te verplaatsen, maar dat is niet altijd gemakkelijk. We zijn blij dat FC Emmen daarin wil meedenken en we in ieder geval voor vrijdag een oplossing hebben. Zeker omdat de eerste selectie zaterdag alweer thuis speelt.”

“En wij op onze beurt zijn erg blij met deze extra wedstrijd”, aldus Wim Beekman (Algemeen Directeur FC Emmen), “Kunnen wij onze reputatie als “uitwijkstadion” wederom eer aan doen en blijkt eens te meer dat het kiezen voor kunstgras een uitstekende beslissing was”.

Losse tickets voor deze wedstrijd zijn te koop bij de stewards bij ingang zuid. De tickets kosten €5,- per stuk en de wedstrijd begint om 20.00 uur.