Jong FC Emmen wint, rentree Arjan Blaauw

Jong FC Emmen was op het Fanny Blankers-Koen sportpark in Almere de betere ploeg. In de eerste helft leidde dat niet tot goed voetbal maar de betere kansen waren wel voor de Emmenaren. Met een goede rol van Arjan Blaauw die voor het eerst na 1 oktober 2004 weer in een officiële wedstrijd op trad. Hij was met een kopbal en een schot twee maal dichtbij de openingstreffer. Op slag van rust was Renco van Eeken dat ook maar hij mikte op de paal. Direct na de doelwisseling zette Renco van Eeken na een combinatie met Arjan Blaauw en Daniël Manning zijn ploeg op 0-1. FC Omniworld kon er weinig tegenover stellen en was niet één keer gevaarlijk. Daniël Manning ging in de 55e minuut alleen op de doelman af maar kon hem niet passeren. Twee minuten later kopte Laurens Huizinga op de paal. Na precies een uur spelen werkte Renco van Eeken de 0-2 over de doellijn na aangeven van Daniël Manning. Van Eeken was de man van de wedstrijd en kreeg ook als enige geel. Arjan Blaauw werd vervolgens na een uur spelen naar de kant gehaald en werd vervangen door Björn Zwikker.
Jong FC Omniworld-Jong FC Emmen 0-2. 47. Van Eeken 0-1, 60. Van Eeken 0-2.
Jong FC Emmen: Ebeltjes; Tieltjes, Bosman, Westerveld, Schenkel; Kamp, Blaauw (60. Zwikker), Van Eeken; Been (46. Manning), Huizinga, Doorn (80. Jarno Voorintholt).