Jong FC Emmen verliest van Jong FC Zwolle

De 3-0 zege van Jong FC Zwolle was verdiend maar wel een tikkeltje geflatteerd. De eerste helft was Jong FC Emmen zeker niet de mindere en had ook via Björn Zwikker de eerste grote kans. Hij schoot echter op de lat. Vijf minuten na de pauze kwam de thuisploeg op voorsprong, Ronald Breinburg verstapte zich waarvan De Bruin profiteerde. Een foutje van Robert Schonewille vormde een kwartier voor tijd de inleiding tot de 2-0 van Gnodde waarna het in de slotminuut nog via Bakker 3-0 werd. Een doelpunt waarin de scheidsrechter een onfortuinlijke rol speelde omdat een breedtepass van Emmer zijde door hem werd geblokkeerd waarvan FC Zwolle profiteerde. In de tweede helft viel bij Jong FC Emmen met Rick ten Voorde een B-junior in.
Jong FC Emmen: Ebeltjes; Voorintholt, Schijff (70. Moolhuizen), Bergsma, Schepers, Schonewille, Van der Weide (46. Ten Voorde), Bernhardt, Zwikker, Wakker (46. Beeksma).