Jong FC Emmen verliest van De Graafschap

Jong FC Emmen liet zich op het sportpark van de vereniging Viod in het onder de rook van Doetinchem liggende Dicheteren behoorlijk de kaas van het brood eten. Na vijf minuten leidden de Achterhoekers al met 1-0 dankzij een benutte vrije trap van Kevin Sissing die na ruim een half uur ook de 2-0 scoorde. Jong FC Emmen bakte er weinig van. ,,We hebben na de rust wat omzettingen gedaan maar het mocht niet baten”, zei een teleurgestelde coach Michel van Oostrum. ,,De Graafschap had maar een punt meer dan ons en ik had toch een beetje de hoop gehad op een goed resultaat. De thuisclub had wel een aardig elftal maar niet zodanig dat we ons moesten laten wegspelen.” Na rust voerde De Graafschap via goals van Van Peppen en Bus de eindstand op naar 4-0.
Jong FC Emmen: Ebeltjes: Voorintholt, Schepers, Bergsma, De Almeida, Huizenga, Hoolsema, Pannekoek, Jaspers (Schonewille), Dost, Van der Weide (De Groot).