Notice: Undefined offset: 0 in /data/web/repo_wp/releases/44/wp-content/plugins/wp-gitlab-updater-master/src/theme-updater.php on line 56
Jong FC Emmen verliest in het Zuiderpark - FC Emmen
Terug naar overzicht Terug

Jong FC Emmen verliest in het Zuiderpark


 Gezien de posities op de ranglijst was de 3-0 nederlaag tegen ADO Den Haag wel verklaarbaar. Dat hoefde niet te betekenen dat het bij voorbaat een hopeloze opgave was, maar toen FC Emmen na twintig minuten reeds met 2-0 achter stond was dat gevoel er natuurlijk wel. De Hagenaars Christiaan Kum (12e) en Gyon Fernandez (20e) hadden voor deze tussenstand gezorgd. Jong FC Emmen ging na de pauze met de beste bedoelingen weer het veld in maar werd binnen een minuut op de derde treffer getrakteerd. Eljero Elia was de maker. Het was niet zo dat jong FC Emmen geheel kansloos was. Erwin Doorn, René Wessels, Laurens Huizinga en Berry Schepers, ingevallen voor de geblesseerd geraakte Erwin Doorn kregen mogelijkheden maar de afwerking wilde niet lukken. Daniël Balsala werd zelfs nog een strafschop onthouden.
Komende donderdag zet Jong FC Emmen de competitie voort met een thuiswedstrijd tegen Cambuur. Dit duel wordt op sportpark Klinkenvlier in Coevorden gespeeld en begint om 18.30 uur.
Jong FC Emmen: Peek; Jarno Voorintholt (61. Been), Van den Brink, Westerveld, Balsala; Bosman, Doorn (44. Schepers), Huizinga; Wessels, Manning, Van den Herik.