Jong FC Emmen boekt winst op Go Ahead Eagles

Bij Jong FC Emmen – Jong Go Ahead Eagles gebeurde er in de eerste 45 minuten niet bijster veel. De inzet was er aan beide kanten wel maar niet het vermogen om scoringskansen te creëren. Uitgezonderd dan de 45e minuut toen Rik-Jan de Groot namens de thuisclub de paal raakte. Het goede slot kreeg een vervolg in de tweede helft toen Jong FC Emmen begon te domineren. Rik-Jan de Groot kreeg in de 52e minuut een mogelijlkheid maar schoot vanuit een te moeilijke hoek. In de 64e minuut viel wat FC Emmen betreft het hoogtepunt van de wedstrijd. Een goed opgezette aanval leidde tot een perfecte voorzet van Björn Zwikker waarna Robin Demeijer de bal moeiteloos langs doelman Jeffrey Brammer schoot: 1-0. De bezoekers uit Deventer probeerden daarna de bakens te verzetten maar die pogingen bleven zonder succes.
Jong FC Emmen: Ebeltjes; Bergsma, Schepers, Görtz, De Almeida, Hoolsema, Huizenga, Demejer, Bernhardt (79. Jaspers), De Groot (64. Van der Weide), Zwikker (88. Voorintholt).