Jong FC Emmen besluit met nederlaag

Na een opleving voor de winterstop heeft Jong FC Emmen er de laatste maanden niet veel van gebakken. In de laatste wedstrijd van het seizoen gingen de beloften met 2-1 onderuit bij AGOVV Apeldoorn wat de zevende achtereenvolgende nederlaag was. Aan kansen ontbrak het ook in Apeldoorn niet maar een afwerker van allure was niet voorhanden. In de eerste helft schoten Bozbyk en Bresser de Apeldoorners na verdedigingsfouten naar 2-0. Zeven minuten na de pauze verkleinde René Wessels de achterstand tot 2-1 maar verder kwamen de Emmenaren niet.
Jong FC Emmen: Eulink; Balsala (46. De Almeida), Tieltjes, Snip, Schenkel; Schepers, Bosman (46. Westerveld), Hoolsema (75. Schonewille); Jesper Voorintholt, Manning, Wessels.