Terug naar overzicht Terug

Jong Emmen wint met Brian Tevreden


 


Voor rust waren de doelkansen bij WKE-Jong Emmen aan de magere kant. Jong Emmen had wel de betere mogelijkheden met als hoogtepunt de kopbal op de lat van Jeroen Fühler in de 28ste minuut. Op slag van rust viel de enige goal toen Erwin Doorn een voorzet vanaf rechts prima afrondde: 0-1.
Na rust lagen de verhoudingen anders. WKE, met diverse van  ex-profs, kreeg een overwicht terwijl Jong Emmen het van de counters moest hebben. Die waren ook best gevaarlijk met mogelijkheden voor Dennis van den Driessche, de eerste na goed aangeven van Brian Tevreden, maar hij slaagde er niet in doelman Scholten te passeren. WKE was in het tweede bedrijf dichtbij de gelijkmaker toen Berend Oosting tegen de onderkant van de lat knalde. In de slotfase hield doelman Ignas Peek met reddingen op inzetten van Berend Oosting en Michel van Oostrum de nul vast.

Opstelling Jong Emmen: Danes (46. Peek); Snip, Van Braam, Mooibroek, Schenkel; Sloots, Doorn, Spekken (60. Meertens); Manning, Fühler (46. Van den Driessche), Tevreden (60. Van Eeken).