Jong Emmen pakt punt op Langeleegte

Jong Emmen begon overdonderend want al na drie minuten had Daniel Manning voor de 0-1 gezorgd. Een klein half uur later verhoogde Kevin Mooibroek tot 0-2 met een kopstoot uit een hoekschop van Martijn Bosman. Emmen bezat in de eerste periode duidelijk de beste papieren hoewel doelman Ignas Peek op slag van rust nog wel met een uiterste krachtsinspanning de 1-2 moest verhinderen.
Na rust dachten de jonge Emmenaren klaarblijkelijk dat de buit reeds binnen was maar de thuisclub dacht daar anders over. In de 68ste en 70ste minuut maakte Huzeyn Kurt met twee treffers een einde aan de illusie van drie punten. De 1-2 maakte hij vanaf de penaltystip. Het had nog slechter kunnen aflopen ware het niet dat Peek in topvorm stak want kort voor het einde verhinderde hij nog de 3-2.
Jong Emmen: Peek; Wigger (60. Snip), Van Braam, Mooibroek, Schenkel; Kamps, Doorn, Spekken (75. Sloots); Bugera (80. Van den Driessche), Bosman, Manning.

Daniel Manning scoorde 0-1.