Terug naar overzicht Terug

Jeugdafdeling vult functies voor volgend seizoen in


In technisch en organisatorisch opzicht begint de jeugdopleiding van FC Emmen voor het seizoen 2016/17 vorm te krijgen. Met diverse trainers is overeenstemming over contractverlenging bereikt en ook bij de invulling van de organisatorische functies is sprake van continuïteit. Dat laatste stemt manager jeugdzaken Paul Kamphuis tot tevredenheid. ,,Ik ben blij met de continuïteit van een groot gedeelte van de organisatie. En daarnaast bieden we ruimte om binnen onze organisatie door te groeien.’’.


Bij de oudste twee jeugdteams blijven Gert Heerkes (A1) en Rick Slor (B1) aan. De C1 zal volgend seizoen worden getraind door Robin Witte die momenteel de D1 onder zijn hoede heeft. Aanblijven doen ook Dick Kroezen (D2) en keeperstrainer Patrick Sulmann. De trainers voor C2, D1, E1 en E2 moeten nog worden benoemd.

In de organisatie blijven ook het komende seizoen actief:  Frank Veldwijk (hoofd jeugdscouting), Eerke Kamies (assistent management), Tinus Doek (trainer/adviseur), Herman Koop (adviseur) en Gienus Meijerink (adviseur). Laatstgenoemde wordt tevens instroom coördinator.