Jeugd: Dubbele cijfers voor O18, winst O16

FC Emmen O21 – Willem II O21 3-4
FC Emmen O21 ging zaterdagmiddag voor het eerst dit seizoen onderuit. In De Oude Meerdijk verloor de ploeg van trainer Ruud Jalving met 3-4 van Willem II O21. De Emmenaren kwamen goed uit de startblokken en kwamen door doelpunten van Luciano Carty en Ben Scholte op een 2-0 voorsprong. Er leek niks aan de hand, maar vijf minuten voor tijd scoorde Willem II O21 uit het niets de aansluitingstreffer. In de tweede helft waren de rollen omgedraaid en kwamen de Tilburgers beter uit de kleedkamer. Dit resulteerde al snel in de gelijkmaker. Even later scoorden de gasten zelfs de 2-3 uit een strafschop. Een kwartier voor de tijd leek de wedstrijd door de 2-4 in het slot te zitten, maar op aangeven van Joris Adams maakte Ben Scholte zijn tweede treffer van de middag, 3-4. In de blessuretijd kwam doelman Kyan van Dorp nog mee naar voren, maar hij kopte uit een corner net over. Hierdoor gingen de punten mee naar Brabant.

DWS O18 – FC Emmen O18 1-11
FC Emmen O18 behaalde een monsterscore in Amsterdam. Tegen DWS O18 werd met 1-11 gewonnen. De Emmenaren creëerden een enorm aantal kansen in de hoofdstad. Djairo Fik wist vijf keer het net te vinden, Tim Lemmen drie keer. Hank Bosch, Joey Roufs en Stefan Kuik maakten elk één treffer.

FC Emmen O16 – Hollandia O16 2-0
FC Emmen O16 heeft een 2-0 zege geboekt op Hollandia O16. De ploeg van trainer Karlo Meppelink kwam al in de tweede minuut op een 1-0 voorsprong. Finn Hoogeveen schoot van dichtbij raak. Na een kwartier spelen werd de score verdubbeld door een rake treffer van Joep ten Napel. In de tweede helft werd er vervolgens niet meer gescoord, waardoor de punten in Emmen bleven.

FC Emmen O13 – Alphense Boys O13 4-6
FC Emmen O13 begon tegen Alphense Boys O13 slecht aan de wedstrijd en stond na een kwartier spelen al op een 0-3 achterstand. Vlak voor de rust kwam Onder 13 terug tot 1-3 via een doelpunt van Steijn ten Broeke. In de tweede helft vielen de doelpunten als rijpe appels. De 2-3 viel door een eigen doelpunt van Alphense Boys O13, maar even later werd het verschil weer twee. Uiteindelijk zegevierde Alphense Boys met 4-6. De laatste treffer aan Emmen-kant kwam op naam van Nova Westera.

FC Emmen O12 en FC Emmen O11 spelen dit seizoen in de landelijke Twin Games competitie. Onder 12 speelde thuis tegen FC Twente/Heracles O12 en Onder 11 ging op bezoek bij AZ O11. In deze leeftijdscategorieën staat individuele ontwikkeling voorop. De uitslagen van deze wedstrijden worden derhalve niet gepubliceerd.