Jeugd: Punt voor Onder 21

Roda JC O21 – FC Emmen O21 1-1
Onder 21 moet leven met een behaald punt in Kerkrade. Tegen Roda JC O21 kwam de ploeg van Ruud Jalving na 34 minuten op 0-1. Jan Quispel schoot van buiten het strafschopgebied raak. Na rust kwamen de gastheren op gelijke hoogte. In blessuretijd leek Roda JC de punten zelfs volledig in Limburg te houden, echter stond de paal in de weg. Dit tot opluchting van FC Emmen onder 21, dat genoegen moet nemen met een gelijkspel.

FC Emmen O18 – Fortuna Wormerveer O18 0-0, gestaakt na 13 min.
De wedstrijd van FC Emmen O18 tegen Fortuna Wormerveer O18 is na 13 minuten, bij een stand van 0-0, gestaakt. Een speler van Fortuna Wormerveer raakte ernstig geblesseerd. Door beide teams en arbitrage is besloten om niet verder te voetballen.

AFC’34 O16 – FC Emmen O16 4-1
FC Emmen O16 ging op bezoek in Alkmaar bij AFC’34 O16 en verloor met 4-1. Ondanks de nederlaag speelde de ploeg van trainer Karlo Meppelink een goede wedstrijd, met name in de eerste helft. Na rust werd AFC’34 O16 sterker en kwam FC Emmen O16 fysiek te kort. Het doelpunt aan de kant van de Emmenaren kwam op naam van Daan Lambers.

FC Emmen O14 – Go Ahead Eagles O14 0-3
FC Emmen O14 leed zaterdagmiddag de tweede nederlaag van het seizoen. Go Ahead Eagles O14 was in De Oude Meerdijk door drie stilstaande situaties met 0-3 te sterk.
FC Emmen O14 kreeg in de eerste minuut gelijk een grote kans, maar Wesley Kuiper kreeg de bal er niet in. In de negende minuut waren de gasten uit Deventer wel trefzeker. Na een gevaarlijke vrije trap werd de 0-1 binnen gekopt. De thuisploeg kreeg voldoende kansen op de gelijkmaker, maar telkens werd er recht op de keeper geschoten. In de blessuretijd van de eerste helft kwam Go Ahead Eagles O14 door een schitterende vrije trap op 0-2. Gelijk na rust kregen de gasten een strafschop en werd het 0-3. In de slotfase probeerde FC Emmen O14 terug te komen in de wedstrijd. Spits Coen de Bruine kreeg de grootste kans, maar ook zijn inzet werd van dichtbij gekeerd.

Quick O13 – FC Emmen O13 4-2
FC Emmen onder 13 ging onderuit in Den Haag. Quick O13 won met 4-2. De thuisploeg kwam binnen 12 minuten op een 2-0 voorsprong. Na rust was het de thuisploeg die de score uitbreidde. Steijn ten Broeke deed nog iets terug namens de Emmenaren, maar vlak voor het einde van de wedstrijd werd de stand op 4-1 gebracht. Jelte Jagt wist in blessuretijd de tweede Emmense treffer te maken.

FC Emmen O12 en FC Emmen O11 spelen dit seizoen in de landelijke Twin Games competitie. Onder 12 ging op bezoek in Utrecht, onder 11 ontving juist FC Utrecht. In deze leeftijdscategorieën staat individuele ontwikkeling voorop. De uitslagen van deze wedstrijden worden derhalve niet gepubliceerd.