Jeugd: alleen Onder 18 pakt volle buit

FC Emmen O21 kende een slechte middag in Nijmegen. Op bezoek bij NEC O21 verloor de ploeg van trainer Nico Haak met 5-0. Al na negen seconden viel de eerste tegentreffer. Na twintig minuten spelen werd het 2-0. Namens de Emmenaren begonnen vier andere spelers aan de tweede helft, maar het gewenste schokeffect bleef uit. De thuisploeg liep zelfs uit naar een 5-0 eindstand.

FC Emmen O18 weet weer wat winnen is. De laatste overwinning dateerde van 26 november, op bezoek bij FC Utrecht O18. Deze keer was het team van trainer Willem van Loenen met 1-0 te sterk voor Almere City FC O18. Op De Oude Meerdijk gingen beide ploegen rusten met de brilstand. De gasten uit Almere waren echter veel sterker en kregen een aantal grote kansen. Met kunst- en vliegwerk hield de debuterende keeper Leandro Merencia de nul. In de tweede helft werd de tactiek wat omgezet en dit resulteerde al snel in de 1-0 voorsprong. De in de rust ingevallen Joël Seegers kopte uit een corner via de paal raak. Na de openingstreffer probeerde FC Emmen O18 met man en macht de overwinning over de streep te trekken. Almere City FC O18 kreeg nog een aantal goede kansen, maar de bal wilde er niet in. Vlak voor tijd had invaller Finn Hoogeveen de 2-0 op zijn schoen, maar zijn schot ging rakelings voorlangs. Na het laatste fluitsignaal mocht de overwinning dan eindelijk gevierd worden.

FC Emmen O16 werd zaterdagmiddag in de kwartfinale van de beker uitgeschakeld door Sparta Rotterdam O16. De ploeg van trainer Ommar Jager was op bezoek in Rotterdam een maatje te klein en verloor met 7-2. Na dertig minuten spelen stond het al 3-0, maar door twee doelpunten van Lars Miedema werd het toch nog weer spannend. In de tweede helft stoomde de thuisploeg door en werd het al snel 5-2. Met wat wissels probeerde FC Emmen O15 nog wel iets terug te doen, maar in de slotfase vielen er nog twee tegentreffers.

FC Emmen O15 liep tegen de eerste competitienederlaag van het seizoen aan. De ploeg van trainer Robin Poeste ging op bezoek bij Schalkhaar O15 met 1-0 onderuit. FC Emmen O15 begon goed aan de wedstrijd en kreeg al snel twee goede kansen. Aan de andere kant kreeg Schalkhaar O15 even later een strafschop. Zen Schimmelpenning kreeg bij het blokken van een schot de bal ongelukkig vanaf twee meter op de hand. De verdediger moest zelfs met een rode kaart naar de kant. Doelman Camiel Holvoort pakte vervolgens de strafschop goed. Na rust was FC Emmen O15 met één man minder ook de betere ploeg, maar de kansen werden niet benut. Drie minuten voor tijd scoorde Schalkhaar O15 wel, waardoor er met 1-0 werd verloren.

FC Emmen O14 kent een lastig seizoen. Een 3-0 nederlaag bij Almere City FC O14 betekende zaterdag alweer de vierde nederlaag op rij. In Almere stond het bij rust nog 1-0, maar in de tweede helft lukte het FC Emmen O14 niet om terug te komen in de wedstrijd.