Jeugd actief op de dinsdagavond

FC Emmen B1 leed op zich een gevoelige nederlaag tegen FC Twente Heracles, op papier moesten de gasten met het B2 komen maar in werkelijkheid kwamen de Tukkers met het B1 elftal omdat FC Emmen en Twente Heracles B2 elkaar ook in de competitie tegen komen. Toch speelde FC Emmen zeker niet slecht. De Emmenaren hadden zelfs de betere start maar kwamen na een kwartier toch op achterstand. De bezoekers voegden daar voor de rust nog twee aan toe. Gianluca Caria was na een half uur dicht bij een tegentreffer maar trof de lat. Ook na de pauze kreeg FC Emmen een paar mogelijkheden, Rick ten Voorde met een kopbal en ook Corbin Kuilder kreeg een mogelijkheid. De eretreffer wilde echter niet vallen en in de laatste minuut scoorden de bezoekers nog de vierde goal.
FC Emmen B1: Koops; Kazantzis (41. Hoff), Fokkens (41. Van der Ham), Van der Berg, Koenders (41. Dos Reis, 60. Bos), Rog (60. Wolting), Bal, Kuilder, Caria, Van der Graaf, Ten Voorde.

FC Emmen D1 speelde verrassend met 1-1 gelijk tegen de D-jeugd van Emmen AV. ,,We hebben nog niet het niveau van vorig seizoen”, verduidelijkt trainer Nico Haak. ,,De potentie is er echter wel.” De goal voor FC Emmen D1 werd gescoord door Janiek Arends in samenwerking met Abe de Jong. Voor FC Emmen D1 kwamen in het veld: Kortman, Schrik (keepers) en de veldspelers Rijkens, Room, Wessels, De Jong, ’t Hart, Buitenhuis, De Bruin, Meinderts, Huser, Rasevic, De Vos, Schuldink, Meijer en Greve.