Terug naar overzicht Terug

Jeroen Fühler kopt Jong Emmen naar winst


 De wedstrijd begon niet goed voor Jong Emmen want De Graafschap, met vier spelers in de gelederen die regelmatig in de eerste selectie verschijnen, scoorde in de 15e en 17e minuut maar Emmen bleek niet geïmponeerd te zijn. Met voorop Jeroen Fühler die zijn ploeg in de 18e en 19de minuut naar een 2-2 tussenstand kopte. Daniël Manning was bij de voorbereiding van de 2-1 en Nick Schenkel bij de 2-2 betrokken. Jeroen Fühler raakte voor rust nog eens de paal terwijl een vrije trap van Kevin Mooibroek met moeite door de doelman kon worden gekeerd.
In de 66e minuut was Jeroen Fühler wederom in de lucht niet te kloppen, hij kopte de 2-3 binnen op aangeven van Martijn  Bosman. Twee minuten voor het einde verhoogde Danièl Manning met een slalom door de verdediging van De Graafschap voor 2-4. De thuisclub verkleinde nog tot 3-4 maar Jong Emmen liet zich de drie punten niet meer afnemen.
Jong Emmen: Danes; Schenkel, Snip, Mooibroek, Ait-Mama (75. Jarno Voorintholt); Kamps, Doorn (60. Van Braam), Bosman; Manning, Fühler, Van Eeken (60. Bugera).


*Rick Spekken keert het komend seizoen niet terug bij Emmen. Hij verlaat de selectie van Jong Emmen op eigen verzoek.

 

Jeroen Fühler