Terug naar overzicht Terug

Jallo en Streutker in de basis tegen VVV-Venlo


Jens Streutker vult morgenavond in de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo de positie van de geschorste Marcel Seip in. Een tweede wijziging in vergelijking met de wedstrijd tegen MVV Maastricht is dat Gaby Jallo weer eens in de basis is opgenomen. Jordy van Deelen moet voor hem wijken. Voor het overige is het elftal ongewijzigd gebleven.

Naast Marcel Seip ontbreekt tevens nog aanvoerder Sander Rozema die de tweede van drie duels schorsing gaat uitzitten. Rozema leek aanvankelijk dit seizoen nog een klein feestje te kunnen vieren in verband met het spelen van zijn 200e competitiewedstrijd. De drie duels schorsing waren echter een streep door de rekening. De 200 kan hij op zijn vroegst op de eerste speeldag van het komende seizoen halen. Ook niet beschikbaar is Marnix Kolder die nog last van een onwillig spiertje in de kuit heeft. Tevens ontbreekt Raymond Gyasi die een oogontsteking heeft opgelopen en daarvoor in het Scheperziekenhuis is behandeld.


Trainer Gert Heerkes heeft de hoop op het alsnog bereiken van de vijfde plaats vrijwel opgegeven. ,,Dat speelt geen rol meer, we moeten ons concentreren op de zesde of zevende plek. Dan spelen we in de play offs de eerste wedstrijd buitenshuis.”

VVV Venlo-FC Emmen is de return van de laatste wedstrijd voor de winterstop toen FC Emmen thuis met 4-1 van de Limburgers verloor. FC Emmen kwam al in de tweede minuut op achterstand maar had daarna redelijk controle over het duel tot in de 56e minuut Tim Siekman met zijn tweede geel moest verdwijnen. Vervolgens ging het mis en liep VVV uit naar een forse overwinning.