Terug naar overzicht Terug

Itass twee seizoenen broeksponsor FC Emmen.


Met ingang van de wedstrijd FC Emmen – FC Dordrecht op vrijdag 14 augustus zal het logo van Itass IT-werkplekspecialist prijken op de wedstrijdbroeken van FC Emmen, zowel uit als thuis. Naast broeksponsor is Itass ook toegetreden tot de rijen der Businesspartners van FC Emmen ; Itass & FC Emmen, meer dan goede buren!

Directeur Wim Langen van Itass: “FC Emmen doet het al enige tijd erg goed en is momenteel op het gebied van netwerken ‘the place to be’, om het eens op z’n mooi Drents te zeggen. Vandaar dat wij dan ook al in januari 2014 als sponsor zijn ingestapt. Wij hebben als Itass zijnde de afgelopen periode een aantal overnames gedaan, willen graag nóg verder groeien en vinden het daarom nu het juiste moment om ons logo op de broeken van FC Emmen te plaatsen en om te upgraden naar Businesspartner.

ITASS B.V. De beste IT-oplossing voor werkplekken.
Itass is het adres voor werkplekautomatisering. Of het nu om 5 of 500 werkplekken gaat, Itass biedt de beste IT-oplossing voor uw organisatie. Van advisering en systeembeheer tot de aanleg van netwerken en inrichting van cloud werkplekken. Door integratie met telefonie creëert Itass voor iedere organisatie, klein en groot, de optimale IT-werkplek.

Itass IT-werkplekspecialist, Bislett 15, 7825 SB Emmen.
www.itass.nl