Terug naar overzicht Terug

Interlands voor Granečný en Sabani


De kersverse FC Emmen-spelers Denis Granečný en Behadil Sabani zijn opgeroepen om voor hun land uit te komen. Denis meldt zich bij de Onder 21-ploeg van Tsjechië en Behadil mag zich melden bij Kosovo Onder 21.


Denis mag zich met zijn ploeg vandaag al gaan klaarmaken voor de EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen San Marino om 20.30 uur. Aankomende maandag zal Denis in zijn thuisland om 18.00 uur gaan spelen tegen de leeftijdsgenoten van Kroatië. Het doel van de ploeg van Denis is om de ongeslagen status in de poule te behouden en een stap te zetten richting het EK Onder 21 in Hongarije en Slovenië aankomende zomer.

Voor Behadil zal dit de eerste keer zijn dat hij zich gaat melden bij een nationale ploeg van Kosovo. In zijn jeugd kwam hij uit voor de jeugdelftallen van Duitsland. Behadil is geboren in Duitsland, maar beschikt ook over een Kosovaars paspoort. Vrijdag speelt Kosovo de EK-kwalificatiewedstrijd om 19.00 uur tegen koploper Engeland in het Fadil Vokrri Stadion in Kosovo. Met dus hopelijk een debuut voor Behadil.

Nikolai Laursen werd opgeroepen voor de Onder 21-ploeg van zijn thuisland, Denemarken. Maar hij moet deze wedstrijden helaas aan zich voorbij laten gaan door lichte klachten.

Heel veel succes, mannen!