Terug naar overzicht Terug

Informatie over publiek bij play-offs


Een dubbel gevoel, aan de ene kant zijn we blij dat er publiek welkom is in de play-offs maar we zijn ook teleurgesteld over de aantallen. Er mogen namelijk slechts 1.200 supporters naar de wedstrijd tegen NAC en 1.200 naar de eventuele finale. Veel seizoenkaarthouders zullen dus niet naar de wedstrijd(en) kunnen maar we willen wel iedereen een eerlijke kans bieden om een ticket te claimen.

Het is voor ons als club kiezen uit ‘slechte’ opties omdat we meer teleurgestelde supporters dan blije supporters zullen hebben, maar toch overheerst de blijdschap omdat de 1.200 supporters die er wel bij kunnen zijn de selectie écht kunnen ondersteunen en ons helpen in de strijd om handhaving.

Normaal gesproken behoren play-offs en bekerwedstrijden niet tot de reguliere seizoenkaart. Maar je hebt al zoveel wedstrijden moeten missen, dat we alle beschikbare tickets gaan verdelen onder seizoenkaarthouders.

Sponsoren ontvangen bericht via de Business App.

Wie kan wanneer reserveren?
Wij geven de supporters die (deels) hebben afgezien van de tegemoetkoming voorrang bij het claimen van tickets. Heb jij aangegeven te willen wachten met je keuze of heb je nog geen keuze gemaakt? Dan kan je dit nog wijzigen tot dinsdag 18 mei 11.00 uur via www.fcemmen.nl/metmekaor. Daarna maken wij de balans op en zullen we iedere seizoenkaarthouder die gekozen heeft voor (deels) afzien eerder toegang geven tot ons ticketingsysteem.

Vanaf woensdag 9.00 uur kunnen alle seizoenkaarthouders die hebben aangegeven (deels) af te zien van tegemoetkoming een plek reserveren in ons ticketingsysteem via www.fcemmen.nl/tickets.

Vanaf woensdag 9.30 uur kunnen seizoenkaarthouders die hebben aangegeven te willen wachten met hun keuze voor tegemoetkoming of die überhaupt nog geen keuze gemaakt hebben een plek reserveren via www.fcemmen.nl/tickets, mits er nog plekken over zijn.

Er zullen meer seizoenkaarthouders een kaart willen claimen dan er plek is, de kans is dus aanwezig dat het jou niet gaat lukken een ticket te claimen. Helaas kunnen wij hier als club niets aan doen.

Kies een wedstrijd
Je kunt één wedstrijd kiezen waar je met al jouw seizoenkaarten naartoe gaat. Heb je meerdere seizoenkaarten, dan kun je alsnog maar één wedstrijd kiezen waar al jouw seizoenkaarten dan geldig voor zijn.

Je kiest voor de halve finale tegen NAC Breda óf voor een eventuele finale tegen NEC of Roda JC. Er is uiteraard geen garantie dat die finale ook daadwerkelijk bereikt wordt.

Negatieve coronatest
Alle bezoekers van een wedstrijd dienen vooraf negatief getest te zijn op het coronavirus. De coronatest dient vanaf 40 uur voor de wedstrijd plaats te vinden. De verplichting voor een test geldt voor alle bezoekers (ook indien al gevaccineerd) vanaf 12 jaar. Kinderen tot en met 11 jaar mogen zonder sneltest het stadion betreden, uiteraard dienen ook kinderen wel een ticket voor de wedstrijd te hebben.

Je kunt een gratis coronatest inplannen via www.testenvoortoegang.nl of de CoronaCheck-app. Er is ook een testlocatie in Emmen geopend.

Bij de poorten van het stadion zal om drie zaken worden gevraagd: een wedstrijdticket, een geldig identiteitsbewijs en een negatieve test in de CoronaCheck-app.

Vragen
– Vragen over de coronatest of de CoronaCheck-app: [email protected] of 0800-1421.
– Vragen over de wedstrijd, je toegangskaart, enzovoorts: [email protected] of 0591-670670.