Terug naar overzicht Terug

Ben jij d’rbij volgend seizoen?


Al het hele seizoen mogen wij met elkaar genieten van het voetbalfeest in Drenthe! Na jaren met gemiddeld 3000 supporters op De Oude Meerdijk en 50 supporters bij de uitwedstrijden, is de FC Emmen-familie dit seizoen enorm gegroeid. Het zat ons niet altijd mee, maar genieten van de sfeer en het voetbal doen we op De Oude Meerdijk altijd!


Onder andere Dick Lukkien, Glenn Bijl, Michael Chacón, Anco Jansen, Michael de Leeuw en Alexander Bannink zijn d’r volgend seizoen weer bij. Nu is het tijd om de allerbelangrijkste speler voor volgend seizoen vast te leggen: de twaalfde man. Jou dus. Want deze familie kan niet zonder jou!

Verleng vóór 8 mei en geef zo de selectie het laatste duwtje in de rug naar handhaving! En geniet ook nog eens van de vele voordelen!

IKBENDRBIJ

Ben je al seizoenkaarthouder?

De seizoenkaartverlenging start online op maandag 8 april om 12:30 uur en eindigt op zaterdag 8 juni om 12:30 uur. Vanaf 8 april moment kun je via deze link je seizoenkaart voor volgend seizoen veiligstellen. Een handleiding voor het online verlengen vind je op www.fcemmen.nl/hulp. Ga naar deze pagina voor alle informatie en prijzen.

Verleng je vóór woensdag 8 mei 12:30 uur, dan profiteer je van de volgende voordelen:

► 12,5% korting op je seizoenkaart
► Een gratis FC Emmen-product met een waarde van maximaal €15, meer informatie hierover volgt na 8 mei
► Maak kans op een Meet & Greet met de selectie van volgend seizoen
► Maak kans gekleed te worden door Van Uffelen Mode Emmen
► Maak kans om een week te mogen rijden in een Audi Q7 e-tron van Hitachi Capital Mobility

Verleng nu

Hulp bij verlengen

 

Had je dit seizoen nog géén seizoenkaart?

Zet jezelf dan op de wachtlijst voor een seizoenkaart voor volgend seizoen via onderstaand formulier. Zorg ook dat je eerst lid wordt van FC Emmen!

emmen41