Terug naar overzicht Terug

Groot feest met huldiging voor kampioenschap


Kom vandaag naar de huldiging voor ons kampioenschap! We zijn nog maar amper bijgekomen van vannacht. Ongelofelijk, wat een feest in Eindhoven en ook weer bij ons stadion De Oude Meerdijk midden in de nacht. Om ons allereerste kampioenschap in het betaalde voetbal te vieren, organiseren we vandaag nog een groot feest met de huldiging van onze selectie op het #HIERKOMIKWEG-plein voor het stadion. Ook gaat onze selectie in een open bus de kampioenstour rijden, óók door het centrum van Emmen.

Waar de kampioenstour op de open bus eerst niet door leek te gaan, zijn we er vanochtend met onze gemeente Emmen toch uitgekomen. De bustocht gaat door, met aanvullende veiligheidsmaatregelen. Houd in verband met je eigen veiligheid gepaste afstand van de bus.

Groot feest bij het stadion

Het #HIERKOMIKWEG-plein is vanaf 16.00 uur geopend met horeca en kraampjes waar je de #SamenTerug-merchandise kunt kopen. Shirtjes en sjaaltjes kosten elk €10 per stuk. Tot 19.00 uur is het feest op het plein, met om 18.00 uur de huldiging van de selectie.

Om 16.30 uur vertrekt de selectie in een open bus voor de kampioenstour door Emmen. De bustocht duurt ongeveer een uur, bekijk hieronder de route en waar de bus op bepaalde tijdstippen is.

Kampioenstour

De spelers vertrekken om 16.30 uur bij het stadion in een open bus. De bus rijdt eerst naar De Horst en gaat daarna recht door Angelslo over de Statenweg. Daarna slaan we rechtsaf de Wilhelminastraat in. We rijden dan via de Hoofdstraat door het centrum van Emmen en vervolgens via de Stationsstraat en Boslaan door Emmerhout. Vervolgens gaan we via de Schansstraat en Sint Gerardusstraat naar Barger-Oosterveld. Over de Splitting rijden we dan weer richting het stadion.