Terug naar overzicht Terug

Het mooiste uitvak ooit


Afgelopen vrijdag waren we getuige van het mooiste uitvak dat we ooit hebben gezien op De Oude Meerdijk.

Leerlingen van basisscholen uit heel gemeente Emmen deden mee aan de spandoekenactie van de Brigata Fanatico. De supportersvereniging stelde materialen beschikbaar aan de kinderen zodat elke klas een spandoek kon maken. In totaal zijn er 28 spandoeken ingeleverd en die waren vrijdagavond te zien in het stadion. Een prachtig initiatief!

Voorafgaand aan de wedstrijd liepen de kinderen een rondje over het veld met hun spandoeken, waarna ze plaatsnamen in het uitvak. Daar lieten ze zich voortdurend horen en waren ze mede verantwoordelijk voor de geweldige sfeer in het stadion! Ook regelde supportersvereniging Rood-Wit nog een hapje en een drankje voor de kinderen.

Ook werd voor de wedstrijd bekendgemaakt welke drie spandoeken door de jury (bestaande uit Oussama El Azzouzi, Reda Kharchouch, Ben Haverkort, Richard Moes, Hein Winters, Peter de Kroon en burgemeester Eric van Oosterhout) zijn verkozen tot de mooiste spandoeken. Een lastige klus, want ze zagen er allemaal schitterend uit!

De derde plaats was voor OBS De Iemenhof uit Schoonebeek. OBS ’t Eenspan (groep 8b) uit Emmen werd tweede en de school met het mooiste spandoek was de Pastoor Middelkoopschool uit Klazienaveen.

Meer foto’s: