Terug naar overzicht Terug

Het dak eraf met Mooi Wark!


Onder het stamppot eten tijdens het Sportcafé speelde Mooi Wark de pannen van het dak van de JENS Vesting. Met nummers als In de Blote Kont, Idioot en Bokkie en Geittie gingen onze sponsors helemaal los en stond de eerste verdieping voor de wedstrijd al op zijn kop!


In rap tempo vervolgde Mooi Wark het volgende optreden in de Boeren- & Tuindersbox. Deze nieuwe thema-skybox werd met de legendarische woorden “Hej is löss” van zanger William Bossong geopend. Vervolgens brachten ze hier nog een prachtig “huiskamerconcert” ten gehore.

Én ook in de rust van de wedstrijd FC Emmen tegen RKC Waalwijk bleef Mooi Wark niet stil zitten want voor alle supporters in de JENS Vesting speelden ze een aantal nummers op de middenstip.

Na afloop van de wedstrijd werd er vrolijk verder gefeest in de Adbeco Business Corner. En feesten zónder Mooi Wark gaat natuurlijk niet. De mannen van Mooi Wark trokken dus nogmaals hun stoute klompen aan en klommen op het podium om de JENS Vesting op zijn grondvesten te laten schudden. Met nummers als Idoot, Blote Kont en Achter de Tent ging het dak er nog een keer af!

FC Emmen dankt Mooi Wark voor het geweldige optreden. Een mooiere afsluiting van de eerste seizoenhelft was niet denkbaar geweest.