Terug naar overzicht Terug

Gesprekken over selectie voor volgend seizoen


Eind maart is ieder seizoen het moment dat een speler wiens contract afloopt, wel of geen formele opzegging krijgt. Door een formele opzegging of ontslagbrief te sturen naar de speler wordt zijn aflopende contract niet automatisch verlengd onder dezelfde voorwaarden. Ook is dit het moment waarop opties wel of niet worden gelicht.

Opties gelicht
De opties van Lucas Bernadou, Jasin Assehnoun, Arnaud Luzayadio en Oussama El Azzouzi zijn gelicht, daardoor liggen zij nu tot de zomer van 2023 vast. Verder lopen er gesprekken met Jeroen Veldmate en Lorenzo Burnet over een nieuwe verbintenis, hun contracten lopen aan het eind van dit seizoen af.

Geen verlenging
De opties in de aflopende contracten van Indy Groothuizen, Mitch Apau, Peter van Ooijen, Leonel Miguel, Azzeddine Toufiqui, Ben Scholte, Peet Bijen en Kyan van Dorp worden niet gelicht. Dit wil echter niet zeggen dat we niet met deze spelers doorwillen, het kan namelijk zijn dat we in onderhandeling gaan over een nieuw contract, met nieuwe voorwaarden.

Miguel Araujo heeft een formele ontslagbrief ontvangen omdat er momenteel nog geen zekerheid is over ten eerste de divisie waarin we zullen spelen en ten tweede de geldende voorwaarden van spelers van buiten de EU voor seizoen 2022/2023. Daarom zijn we al geruime tijd in gesprek en blijven we de komende maanden ook in gesprek over de toekomst van Miguel bij FC Emmen.

Voor Keziah Veendorp was het versturen van een ontslagbrief niet nodig omdat hij later is binnengekomen.

Na afloop van dit seizoen keren de gehuurde Michael Brouwer, Joël van Kaam, Kian Slor, Metehan Güçlü en Reda Kharchouch terug naar hun eigen clubs. Bij Kharchouch hebben we wel een optie tot koop, maar daar hoeven we pas aan het eind van het seizoen over te beslissen.

Selectie van volgend seizoen
Momenteel hebben Jeff Hardeveld, Jari Vlak, Teun Bijleveld, Lentini Caciano, Luciano Carty, Rui Mendes, Ole Romeny, Mart Lieder, Julius Dirksen en Remi van Ekeris nog een doorlopend contract. Daardoor ziet de selectie voor 2022/2023 er momenteel als volgt uit:

 1. Rui Mendes
 2. Oussama El Azzouzi
 3. Ole Romeny
 4. Jari Vlak
 5. Jasin Assehnoun
 6. Mart Lieder
 7. Lucas Bernadou
 8. Arnaud Luzayadio
 9. Jeff Hardeveld
 10. Teun Bijleveld
 11. Lentini Caciano
 12. Luciano Carty
 13. Julius Dirksen
 14. Remi van Ekeris

Hoofdtrainer Dick Lukkien ligt nog tot de zomer van 2023 vast. Met de assistenten Bas Sibum, Casper Goedkoop en Gerard Wiekens en keeperstrainer Richard Moes zijn we in gesprek over verlenging.