Geflatteerde nederlaag Emmen C1

SC Heerenveen B1-Emmen B1 1-1 (Emmen verliest na strafschoppen)
Omdat het sterkste deel van SC Heerenveen de aanval was trachtte Emmen vanaf de start veel druk op de verdediging te zetten. Dat ging echter niet geconcentreerd genoeg want al in de tiende minuut werd de Emmer defensie door een snelle tegenstoot verrast: 1-0. Daarna herstelde Emmen zich en vooral in de tweede helft werd er veel meer strijd geleverd. In de 50ste minuut leidde dat tot de gelijkmaker van Danny Husers die vanuit een klutssituatie succesvol was: 1-1. Beide partijen kregen daarna mogelijkheden op de winnende treffer waarbij aan Emmer zijde Hidde Rog en Martin de Roo, de laatste met een vrije trap op de lat, actief waren. Na tachtig minuten was het echter nog steeds gelijk zodat strafschoppen in deze door een invaller-scheidsrechter geleide wedstrijd de beslissing moesten nemen. Martin de Roo nam de eerste penalty voor Emmen en schoot onberispelijk binnen. Daarna misten evenwel Mark Fuhler en Danny Husers en deze tegenslagen kwam Emmen niet te boven.
Emmen B1: Ebeltjes; Fuhler, Rog, De Roo, Guchelaar; Husers, Van der Weide (62. Johannes), Nouri (41. De Almeida); Pot (65. Manuel), Zwikker (55. Jager), De Sevren Jaquet (60. Jaspers).

Emmen C1-AZ C1 2-4 (rust 1-1)
In een zeer aantrekkelijke wedstrijd was Emmen zeker niet de mindere. Integendeel, het bood uitstekend partij en er had duidelijk meer ingezeten dan de uiteindelijke nederlaag. Het aantal kansen bleef in de eerste helft was aan de magere kant. Emmen leek na de openingstreffer van Tim Siekman in de 26ste minuut met een voorsprong te gaan rusten. Maar op slag van rust kreeg AZ-aanvoerder en Oranje onder 15 international Mike Boelee van dichtbij de mogelijkheid zijn ploeg op gelijke hoogte te brengen. Emmen begon met drie verse krachten aan de tweede helft en van dit trio was Chakib Chakari degene die Emmen opnieuw op voorsprong zette. Er ging een goede aanval aan vooraf waarbij Frank Schijf de assist op zijn naam kreeg. AZ kwam vijf minuten later wederom na een onoplettenheid in de Emmer verdediging op gelijke hoogte. Emmen zette de Alkmaarders behoorlijk onder druk en Jordy Beeksma was dichtbij de derde goal. Zijn inzet werd echter gestopt. Een handsbal van Rene Wolbers werd vervolgens aan de andere kant bestraft met een strafschop waaruit opnieuw Boelee scoorde: 2-3. De Emmenaren probeerden zich met verwoede aanvalspogingen over deze tegenslag heen te zetten en Tim Siekman kreeg de mogelijkheid om voor de gelijkmaker te zorgen. Vrij voor de goal raakte hij de bal met zijn verkeerde been echter niet optimaal waardoor de kans verloren ging. Tien minuten voor tijd werd een Alkmaarse counter met een boogbal afgesloten waardoor doelman Jurjan Wouda voor de vierde keer werd verslagen.
Emmen C1: Wouda; De Vries, Wolbers, Siekman, Jurgens; Zivic (36. Van Aanholt), Waskker, Swama (36. Van der Berg); Schijf, Zezinho (36. Chakari), Beeksma.

Emmen D1-GRC Groningen D1 (beker) 9-0
Emmen D1 zette met goed voetbal GRC vanaf het begin goed onder druk. In de vierde minuut was het al raak toen Jurgen Locadia, na aangeven van Wouter Beijering, de 1-0 tegen het net schoot. In de tiende minuut kopte Martin Scholtens een door Locadia genomen hoekschop in: 2-0. Na twintig minuten spelen brak de Dylan van Bree-periode aan. In de 20e, 25e en 26e minuut scoorde hij een onvervalste hattrick na aangeven van respectievelijk Wouter Beijering en twee keer Menno Heerkens. Na de thee en de gebruikelijke wissels het zelfde spelbeeld. Emmen D1 was oppermachtig en een monsterscore lag binnen het bereik der mogelijkheden. In de derde minuut verhoogde Jurgen Locadia tot 6-0 na aangeven van Martin Scholtens. Daarna werd het wat onnauwkeuriger en Emmen liet het bij treffers van Wouter Beijering, Fabian Stevens en Dylan van Bree.
Emmen D1:Bas Blanken, Jisry Hoff (Jordi Eggengoor), Robin Fokkens (Chris van Houten), Fabian Stevens (Simon IJzerman), Niek Huser, Martin Scholtens, Menno Heerkens, Herman Hindriks (Bryan Bos), Jurgen Locadia, Dylan van Bree (Luciano Slagveer), Wouter Beijering.