Terug naar overzicht Terug

G-Voetballers werken zich in het zweet


Onder leiding van de technische staf van het eerste elftal hebben G-voetballers uit de regio zich woensdagmiddag in het zweet gewerkt. De training werd georganiseerd door Coaches Betaald Voetbal, de KNVB en Fonds Gehandicaptensport. Maar het was bovenal een hele leuke training met veel lachende gezichten!

Na de warming-up onder leiding van assistent-trainers Gerard Wiekens en Casper Goedkoop was het tijd voor een pass-en-trapoefening, waar onder andere de techniek en het uithoudingsvermogen van de deelnemers flink op de proef werd gesteld.

Tijd om bij te komen hadden de spelers niet, want vervolgens werd de groep opgedeeld om kleine partijtjes te spelen. Hoofdtrainer Dick Lukkien en assistent-trainer Bas Sibum zagen dat er fanatiek gespeeld werd en de deelnemers lieten zien dat zij heel behoorlijk kunnen voetballen.

De training werd afgesloten met een grote partij en dit was het moment voor de enige keeper om te laten zien wat hij kan. Met een aantal prachtige reddingen wist hij het enorm spannend te houden – tot tevredenheid van keeperstrainer Richard Moes.

Na afloop van de training kregen de deelnemers van SIBI een welverdiende goodiebag. Zichtbaar vermoeid, maar met een grote glimlach gingen de deelnemers weer naar huis. Al met al was het een geslaagde middag in stadion De Oude Meerdijk!

Foto’s van Gerrit Rijkens: